PODCAST

filminspelning

film

Välkommen till Straydog Studios film!

Vi hjälper ditt företag att nå ut med ditt budskap på ett kreativt och inspirerande sätt. 

Vi gör olika typer av företagsfilm med olika syften och ändamål för alla typer av kommunikationsplattformar. Det kan t.ex. vara en film för marknadskommunikation eller internkommunikation. Oavsett vad uppdraget är ser vi alltid till att skapa en film som lyfter ditt företag och engagerar. Vi gör små som stora uppdrag och kan hjälpa till med en redan färdig idé eller hjälpa till att ta fram ett helt nytt koncept.

vad vi gör

Företagsfilm

Vi gör olika typer av företagsfilm med olika syften och ändamål för alla typer av kommunikationsplattformar. Uppdrag kan variera från att förmedla ett företags vision, kultur eller produkter. Vi hjälper dig att skapa film som förmedlar ett tydligt budskap, film som sticker ut och engagerar.

Föreläsningar

När man flyttar en föreläsning från en scen till en skärm behöver man ersätta dynamiken mellan föreläsare och åhörare. Det gör vi bäst genom att addera element så som flera kameravinklar, rörligt material, bilder och grafik. Vi hjälper dig hela vägen från idé till slutprodukt. 

SOciala medier

Vi hjälper dig att bearbeta befintligt material eller skapa nytt material för att nå ut på sociala medier.
Vi anpassar innehållet för respektive kanal för att få största möjliga effekt. 

Utbildningar

Vi kan hjälpa dig genom hela processen från idé till utförande. Vi hjälper dig att lyckas med din utbildningsfilm och att förtydliga ditt budskap genom tekniska lösningar, grafik och kreativa idéer.

"Proffsiga, enkla att arbeta med och mysig studio. Rekommenderas varmt!
Jag är väldigt nöjd med produktionen."

julia wiberg

"Julias coola djur"/Spotify

straydog studios

Jens Back

Producent

Lina Back

Producent

Patrik Nordvall

Sälj- och Marknad

Emelie Lake

Filmproducent

Hanna Brandén

Ljudproducent