top of page

PODCAST

filminspelning

FILM FÖR FÖRETAG
OCH PODD

Nå ut visuellt med Straydog Studios film

Straydog Studios Film är en utveckling av Straydog Studios som både samarbetar med studion och har fristående uppdrag. 

 

Idag använder sig många podcasts av film som ett effektivt medel för att marknadsföra sig på sociala medier. En filmad version av en podcast (videopodd) gör att den dessutom kan ges ut på fler plattformar och därmed nå fler människor. 

 

Straydog Studios Film producerar och projektleder även företags- och utbildningsfilm.
Vi har också stor erfarenhet av att filma och editera föreläsningar. Kom förbi studion på en kaffe så berättar vi mer!

vad vi gör

PODCAST / videopodd

Det finns två stora fördelar med att filma din podcast: 1. Du kan ge ut den på fler plattformar. 2. Du får bra material till att marknadsföra podden med i sociala medier. Vi använder två till tre kameror när vi filmar podcasts. Materialet korsklipps sedan för att skapa ett levande och intressant rörligt material, vi mixar även ljudet och lägger till grafiska element som till exempel er logga.

FÖRETAGS- OCH UTBILDNINGSFILM

När vi skapar företagsfilm brukar våra uppdrag ofta handla om att förmedla ett företags vision, kultur eller produkter. Det kan också vara så att företaget vill använda film för att rekrytera personal eller kommunicera något specifikt till befintlig personal. Vi skapar även filmer i utbildande syfte, både för organisationer och företag.

Vi hjälper er hela vägen från idé till färdig film, och bistår gärna med både tekniska lösningar och produktionsledning. 

FÖRELÄSNING

Genom att addera element som kameravinklar, rörligt material och grafik till en filmad föreläsning kan vi lyckas behålla mycket av den energin som du som talare utstrålar live. Tillsammans med dig tar vi fram ett koncept som passar det du pratar om och skapar en slutprodukt som du stolt kan presentera för dina kunder och följare. 

SOCIALA MEDIER

Vi hjälper dig att klippa och redigera ditt filmade material. Vi kan även skapa original-innehåll och grafik tillsammans med dig. Självklart anpassar vi innehållet efter de olika kanalerna – både tekniskt och för att få bäst effekt.

"Här klev jag rätt in på en studio med högt i tak
och kaffe på bryggaren.
Jag kände mig hemma och det gjorde mig trygg i välkomnandet av mina poddgäster. På plats fanns Hanna som spelade in och hjälpte mig att hitta rätt framför mikrofonen. Inspelningarna och ljudet blev jättebra. Vi på Frågebatteriet ser fram emot att komma tillbaka – stort tack till Straydog Studios!"

Sandra Pandevski

Tidningen Faktum

bottom of page