PODCAST

Välkommen till Straydog Studios podcaststudio!

 

Podcastlyssnandet ökar för varje år och allt fler använder sig av en podcast för att nå ut till sin publik. Under de fyra senaste åren har vi producerat en mängd podcasts för både företag, organisationer och mediebolag. Vi producerar, spelar in, redigerar och mixar i vår studio på Södermalm. Hos oss kan du och dina gäster slå er ner och ta en kaffe innan det är dags för inspelning. Hör av dig eller kom förbi!

vad vi gör

INspelning

Vi gör våra inspelningar i vår professionellt byggda studio. Rummet är ljudisolerat och inspelningen sker tillsammans med en tekniker som ansvarar för allt som rör inspelningen.

REdigering

Vi redigerar det inspelade materialet för att få fram det bästa ur er inspelning.
Vi tar bland annat bort oönskade pauser, omtagningar och oönskade utfyllnadsord. 

Mixning

För att få bästa möjlig ljud mixas det inspelade materialet för att få rätt nivåer och balans.

Vi säkerställer att materialet låter bra på alla typer av plattformar och i olika lyssningsmiljöer. 

Producent

Har du en ny podcastidé eller vill du ta din podd till nästa nivå? Vi hjälper dig att formulera och konkretisera din idé, skapa innehåll, upplägg och produktion.

Podcasts

1/1

"Här klev jag rätt in på en studio med högt i tak
och kaffe på bryggaren.
Jag kände mig hemma och det gjorde mig trygg i välkomnandet av mina poddgäster. På plats fanns Hanna som spelade in och hjälpte mig att hitta rätt framför mikrofonen. Inspelningarna och ljudet blev jättebra. Vi på Frågebatteriet ser fram emot att komma tillbaka – stort tack till Straydog Studios!"

Sandra Pandevski

Tidningen Faktum