top of page

PODCAST

Spela in din podcast med Straydog Studios

 

Välkommen till våra podcaststudios på Nytorget och vid Slussen. Vi producerar, spelar in och gör postproduktion på din podcast. I våra studios arbetar du tillsammans med en av våra rutinerade ljudtekniker som ser till att ljudet blir perfekt – oavsett om du har arbetat som programledare i tusen år eller aldrig suttit framför en mikrofon förut. 

 

Vi producerar även podcasts från idé till färdig produkt, både för några av de stora podcast-distributörerna och för enskilda företag/organisationer.

vad vi gör

PRODUKTION

Vill du eller ditt företag starta en podcast? Vi har lång erfarenhet av att producera podcasts från idé till färdig produkt. I många fall innefattar detta: idé/koncept, projektledning, inspelning, efterbearbetning och publicering.

STUDIO

I våra podcaststudios kan du spela in med upp till fyra mikrofoner. Alltid tillsammans med en ljudtekniker. Efter inspelningen levererar vi ljudfilen som den är eller redigerar och mixar den. 

REDIGERING

I redigeringen klipper vi bort oönskade pauser, utfyllnadsord eller det där pinsamma som du efteråt bad oss klippa bort. Här lägger vi även in vinjett och gör övrig ljudläggning. 

MIXNING

I mixningen säkerställs att materialet låter bra på alla typer av plattformar och i olika miljöer. Det är i den här delen av processen vi även mixar rösterna och justerar nivåerna på alla ljud i podcasten.

Podcasts

"Här klev jag rätt in på en studio med högt i tak
och kaffe på bryggaren.
Jag kände mig hemma och det gjorde mig trygg i välkomnandet av mina poddgäster. På plats fanns Hanna som spelade in och hjälpte mig att hitta rätt framför mikrofonen. Inspelningarna och ljudet blev jättebra. Vi på Frågebatteriet ser fram emot att komma tillbaka – stort tack till Straydog Studios!"

Sandra Pandevski

Tidningen Faktum

bottom of page