top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • Vit Edin Ikon

OM STRAYDOG STUDIOS

Vi som arbetar på Straydog är alla på ett eller annat sätt ”stray”. Vi har valt att leva liv som drivs av nyfikenhet och en vilja att utvecklas, flera av oss med bakgrund i musikindustrin.

 

I våra ljudstudios arbetar vi med att producera podcasts från idé till färdig produkt. I vissa fall kommer idéerna från oss; då brukar vi samarbeta med journalister/programledare och sedan ge ut podcasten tillsammans med någon av våra samarbetspartners. I andra fall hör privatpersoner/företag av sig och vill ha hjälp att utveckla en podd. Då gör vi idéarbetet tillsammans med dem. Vi spelar även in och mixar färdiga podcasts till poddare som anlitar oss som ljudtekniker. 

Förutom att arbeta med podcasts så gör vi ljudläggning till film, reklam och utbildningsfilmer. Vi har även utrustning för att spela in och mixa ljud i 3D, 8D och 16D. Något vi exempelvis gjorde för PodMe i skräckpodden ”Sista samtalet”.

 

Sedan 2020 har Straydog Studios också en avdelning för rörlig bild: Straydog Studios Film. Många podcasts förstår värdet av att filma sina samtal för att kunna nå ut på fler plattformar. Att publicera korta filmklipp från podden på sociala medier kan också vara ett effektivt sätt att nå ut till fler lyssnare.

 

Flera av våra kunder är företag som vill använda film för att utbilda sin personal eller rekrytera ny. Då är vi ofta involverade från den första idén tills dess att filmen i fråga är färdig – i många fall även som projektledare. Vi filmar också föreläsningar, både till företag och enskilda föreläsare. Eftersom vi har ljudtekniker under samma tak kan vi dessutom erbjuda både mixning och ljudläggning.

Några frågor? Välkommen att slå en pling eller komma förbi oss på en kaffe.

jens back

producent/ägare

Med över 20 års erfarenhet som musiker och ljudproducent ansvarar Jens för ljudproduktionen på Straydog Studios. 

jens@straydogstudios.se

0706-71 77 43

Jens Back Straydog Studios

lina back

producent/ägare

Erfaren projektledare som brinner för film och engagerande kommunikation.
Lina ansvarar för produktionen av film på Straydog Studios.

lina@straydogstudios.se

0702-38 40 44

Lina Back Straydog Studios

hanna brandén 
ljudproducent

Hanna har lång erfarenhet av musikproduktion och komposition. På Straydog Studios håller hon i inspelningar, klipper podcasts och arbetar med ljudläggning.

hanna@straydogstudios.se

0702-16 28 74

Hanna Brandén Straydog Studios

Viktor persson
ljudproducent

Viktor har sin bakgrund i musikbranschen och hjälper Straydog Studios med redigering, ljudläggning och mix men jobbar även med andra företag.

viktor@straydogstudios.se

Viktor Persson Straydog Studios
bottom of page