STREAMINg

Välkommen till Straydog Studios webcasts!

 

Vi hjälper dig att streama föreläsningar och utbildningar. Att nå ut med sitt budskap på ett effektivt och engagerande sätt är viktigare än någonsin. Att livestreama en händelse ger dig möjligheten att interagera med din publik och bygga starkare relationer. 

VAD VI GÖr

föreläsningar

Förstärk dina budskap med grafiskt innehåll vid precis rätt tillfälle. Bibehåll uppmärksamheten med dynamiskt innehåll och flera kameravinklar. Med flera kameror kan du som föreläsare visa hela ditt kroppsspråk men också vara i närbild och inspirerar dina åhörare.   

Presentationer

Livestreama din presentation och engagera din publik. Under presentationen ser vi till att fokus hamnar på dig och ditt innehåll. Om du vill kan vi spela in presentationen för användning i olika kanaler och sammanhang. 

Förslag på upplägg

SMALL

Presentera ditt innehåll med bra ljud och bild. Visa siffror, diagram, text och bilder på ett inspirerande och engagerande sätt.

I detta förslag ingår en fotograf, all utrustning samt en genomgång av materialet. 

MEDIUM

Inspirerande och effektiv kommunikation. Vi går tillsammans igenom det material som ska presenteras och implementerar er grafiska profil i presentationen. Vi ser till att ni når ut med ert budskap på bästa möjliga sätt.

 

För ökad dynamik ingår i detta förslag två fotografer på plats samt all utrustning.

LARGE

Tillsammans med er planerar vi upplägget och säkerställer en högkvalitativ upplevelse för publiken. Vi implementerar er grafiska profil eller tar fram en helt ny profil till presentationen. Vi gör ett genomdrag av hela presentationen i god tid innan livesändningen för att ni ska känna er trygga med resultatet.  

 

I detta förslag ingår två fotografer på plats samt all utrustning. Materialet spelas in och levereras efter sändning så att ni kan publicera det i efterhand.

"Proffsiga, enkla att arbeta med och mysig studio. Rekommenderas varmt!
Jag är väldigt nöjd med produktionen."

julia wiberg

"Julias coola djur"/Spotify